sandale joase Arhive - Password | Lumea la Picioare
 • Bună,
  Cenușăresei i-au schimbat destinul, tu ce mai aștepți?

 • ­

  1 Alege-ți modelul în culorile și texturile care te fac fericită. Lasă-ne măsurile tale pentru ca pantofii să-ți vină perfect. Centimetrul la îndemână!

  2 Un maestru artizan român va lucra special comanda pentru tine, exclusiv din piele naturală.

  3 Îți vom livra fericire în circa trei-patru săptămâni. (în funcție de încărcarea din producție) Great things happen to those who wait :)

  Rezultatele căutării după tag-ul: sandale joase

  Prieteni, vă transmitem un strop de prospețime de la noi, de la Bran! Sperăm că atât voi, cât și familiile voastre sunteți bine. ❤

  Zilele acestea ne îngrijim de ultimele livrări ale comenzilor plasate în eshop, deci urmează să apară curierul la ușa voastră în curând!

  După onorarea livrărilor, în aprilie, producția stă și ea acasă, în siguranță, ca noi toți. Iar imediat cum contextul coronavirus ne permite, cel mai probabil după Paști, preluăm DIN NOU comenzi în magazinul online și livrăm produse #CumNuAreNimeni cu aceeași încântare ca mereu!

  SUPER VESTEA sezonului: după Paști, vă veți bucura offline de modelele noastre bestseller dedicate mireselor, în showroom-ul La Mode Toujours, odată cu proba rochiei alese la bunii noștri prieteni artizani.

  În mai vom lansa COLECȚIA PV20, Party like there is no tomorrow!, cu care sperăm să vă surprindem și îmbiem la planuri-fulger care mai de care... :)

  Hai să ne folosim de acest timp pentru a-l petrece cu cei dragi, pentru a reevalua ce e important pentru noi, pentru a rămâne senini și pentru a spera într-un viitor al autenticului.

  Aveți grijă de voi!
  Cu drag și prețuire,
  Paula & echipa Lumea la Picioare