Lucrăm încălțăminte la comandă de la 10 dimineața la 10 seara pentru ca produsele noastre să dezvăluie și să potențeze THE TRUE YOU.

Te însoțim zilnic în aventurile tale! Fie că ești candy girl, 24/7 business lady, party aficionada sau amazing mom. Ne îngrijim să producem după măsurile pe care ni le lași și în culorile, texturile la care râvnești. Atenție, prioritară e mărimea convențională selectată în fața lungimii măsurate și nu lucrăm mărimi diferite pentru aceeași pereche, dacă lungimile picioarelor sunt diferite.

Îţi livrăm atât în România, cât şi în orice altă ţară a Uniunii Europene! Rambursul e posibil doar în România. La comenzi locale mai mari de 1.000 lei, e obligatorie plata cu cardul. (vezi AICI detalii pentru livrare şi retur)

În momentul plasării comenzii vei primi un email de confirmare. Comanda va intra în producție în următoarea zi lucrătoare. VREAU PRODUSUL FIX AȘA = comandă pe produsul standard (din prima poză din pagina de produs), nu pe produsele personalizate livrate de-a lungul timpului, pozate adhoc de noi sau de cliente și postate in pagina de produs, alături de cel standard, pentru exemplificarea customizării. VREAU MODELUL PERSONALIZAT = comandă pe produsul personalizat prin selecția culorilor sau texturilor preferate din mostrar și prin indicarea tocului preferat, dacă în pagina de produs e comunicat că se poate lucra pe mai multe înălțimi.

Ne ia circa trei-patru saptămâni (PATRU, în această perioadă care include concediul de Paști) să îți livrăm ce ai comandat standard sau pe măsura iar, dacă sunt întârzieri în atelier — totul fiind hand made, din piele naturală —, te anunțăm din timp, fii fără griji! Răbdarea face minuni: și la artizani, și la cliente. În momentul expedierii comenzii vei primi un email care va anunța livrarea în următoarea zi lucrătoare.

Scrie-ne oricând pentru orice la vreau@lumealapicioare.ro, suntem 24/7 pe recepție. 

Poate visezi la un model anume sau la o culoare pe care nu o regăsești încă printre opțiuni. Poate ți s-a pus pata și vrei 10 perechi la care ai merita un discount reconfortant pentru nebunie 😉 Poate vrei sfaturi legate de ce pantofi Password s-ar asorta la garderoba ta de sezon. Sau poate, pur și simplu, nu mai știi la cine să apelezi ca să dai de un instalator bun în Capitală… 😀 O rezolvăm noi și pe asta!

Lunar vei găsi aici modele noi și texturi noi. Vei putea chiar să propui și să votezi ce urmează să apară în magazin, dacă vei fi mereu conectată la Password | Lumea la Picioare pe Facebook şi pe Instagram. Lucrăm EXCLUSIV online.

Repetă după mine: MERIT PANTOFI NOI!