Mă știe lumea după pantofii delicioși. Sunt piesa mea de forță. Alături de ei cuceresc în fiecare zi.

M-au recunoscut în mulțime, la conferințe și la concerte după ei. M-au oprit în aeroport, în gară și pe stradă să mă întrebe de unde-i am. Mi-au scris pe Facebook ce-i cu ei, după ce mi-au flatat cu sute de like-uri perechea.

Prea multe femei și i-au dorit ca să nu mă gândesc cum i-ar putea avea, în culoarea, textura și pe măsurile care le-ar face fericite. Doar Cenușăresei i-au schimbat destinul…

Și pentru că îi prețuiesc pe artizanii români, am decis ca alături de ei să lucrez Password. Eu însămi vin dintr-o familie de meșteri, blănari, și mi-aș dori să fim așa de multe care să cumpărăm ROMÂNEȘTE, din piele naturală, în spiritul nostru, încât să ajungem să dăm definiția CUSTOMIZĂRII ÎN MASĂ, în Europa, prin Password.

Brandul Password | Lumea la Picioare s-a născut după ce am fost, zece ani, jurnalist, marketer și director de modă în magazine online. Am văzut, în timpul ăsta, cât de mult ne ferim noi, femeile, să fim așa cum suntem cu adevărat, câte frici și câte tipare îndurăm, încă.

Așa că prin Password te încurajez să îți alegi și personalizezi pantofii ca să dezvălui THE TRUE YOU. Din autenticitate am avut de câștigat cel mai mult, mereu, atât eu, cât și prietenele mele!

Echipa Lumea la Picioare reunește acum, în 2024, tipariștii, croitorii, cusătoresele și tălpuitorii din școala veche cu milenialii designeri, stiliști, programatori, marketeri digitali și specialiști customer care pentru ca experiența noastră să fie mereu amazing. Împreună, oameni de 30 și oameni de 60 de ani gândesc și produc pantofi hot, empowering & custom made pentru noi toate.

Îți livrăm un produs în spiritul tău, #CumNuAreNimeni, colecționabil, cu valoare afectivă, pe care sigur nu-l vei abandona prin dulapuri. Un produs pentru Lumea Nouă, în care TU ești influencer.

O Lume în care noi, conștienți de uriașul return pentru societate, investim în bunăstarea femeilor – pentru că ele fac enorm de mult bine când sunt bine și au grijă de nebănuit de multe în jurul lor când sunt bine. Astfel că pantofii noștri nu rezolvă problemele, dar îți dăruiesc confortul ca să le dai gata și micul piedestal al victoriei de după!

Join my catwalk,

Chief Purpose Officer & Owner

PASSWORD | Lumea la Picioare

[email protected]