Mă știe lumea după pantofii delicioși. Sunt piesa mea de forță. Alături de ei cuceresc în fiecare zi.

M-au recunoscut în mulțime, la conferințe și la concerte după ei. M-au oprit în aeroport, în gară și pe stradă să mă întrebe de unde-i am. Mi-au scris pe Facebook ce-i cu ei, după ce mi-au flatat cu sute de like-uri perechea.

Prea multe femei și i-au dorit ca să nu mă gândesc cum i-ar putea avea, în culoarea, textura și pe măsurile care le-ar face fericite. Doar Cenușăresei i-au schimbat destinul…

Îi prețuiesc pe artizanii români și am decis ca alături de ei să lucrez Password. Eu însămi vin dintr-o familie de meșteri, blănari, și mi-aș dori să fim așa de multe care să cumpărăm românește, din piele naturală, în spiritul nostru, încât să ajungem să dăm definiția customizării în masă, în Europa, prin Password.

Brandul Password s-a născut după ce am fost, opt ani, jurnalist, marketer și director de modă în magazine online. Am văzut, în timpul ăsta, cât de mult ne ferim noi, femeile, să fim așa cum suntem cu adevărat, câte frici și câte tipare îndurăm, încă.

Echipa Lumea la Picioare reunește acum, în 2020, tipariștii, modelierii, croitorii, cusătoresele și tălpuitorii din școala veche cu milenialii designeri, stiliști, programatori, marketeri digitali și specialiști customer care pentru ca experiența noastră să fie mereu amazing. Împreună, oameni de 30 și oameni de 60 de ani gândesc și produc pantofi hot, empowering & custom made pentru noi toate.

Prin Password te încurajez să îți alegi și personalizezi pantofii ca să dezvălui THE TRUE YOU. Din autenticitate am avut eu, una, de câștigat cel mai mult, mereu!

Join my catwalk,

Chief Purpose Officer & Owner

PASSWORD | Lumea la Picioare

paula@lumealapicioare.ro