Mă știe lumea după pantofii delicioși. Sunt piesa mea de forță. Alături de ei cuceresc în fiecare zi.

M-au recunoscut în mulțime, la conferințe și la concerte după ei. M-au oprit în aeroport, în gară și pe stradă să mă întrebe de unde-i am. Mi-au scris pe Facebook ce-i cu ei, după ce mi-au flatat cu sute de like-uri perechea.

Prea multe femei și i-au dorit ca să nu mă gândesc cum i-ar putea avea, în culoarea, textura și pe măsurile care le-ar face fericite. Doar Cenușăresei i-au schimbat destinul…

Îi prețuiesc pe artizanii români și am decis ca alături de ei să lucrez Password. Eu însămi  vin dintr-o familie de meșteri și mi-aș dori să fim așa de multe care să cumpărăm românește, din piele naturală, în spiritul nostru, pe măsură, încât să ajungem să dăm definiția customizării în masă, în Europa, prin Password.

Imaginează-ți cum, în 2020, tinerii de la școlile de meserii din țară se vor bate să termine printre primii cizmăria ca să aibă șansa să se angajeze ucenici în atelierele Lumea la Picioare, pe lângă tipariștii și modelierii noștri.

Acolo unde vor gândi și produce pantofi hot, empowering & custom made pentru noi toate. Vor face, desigur, echipă cu tinerii stiliști, programatori, marketeri digitali și specialiști customer care pentru ca experiența noastră online să fie mereu amazing.

Brandul Password se naște după ce am fost, opt ani, jurnalist, marketer și director de modă în magazine online. Am văzut, în timpul ăsta, cât de mult ne ferim noi, femeile, să fim așa cum suntem cu adevărat, câte frici și câte tipare îndurăm, încă.

Prin Password te încurajez să îți alegi și personalizezi pantofii ca să dezvălui THE TRUE YOU. Din autenticitate am avut eu, una, de câștigat cel mai mult, mereu!

Join my catwalk,

Chief Storytelling Officer & Owner
PASSWORD | Lumea la Picioare
paula@lumealapicioare.ro