Produsele Password sunt lucrate manual, din piele naturală, de către artizani români. Execuția lor durează circa două-trei săptămâni din momentul plasării comenzii.

Pentru că ne dorim să ajungă impecabil la tine comanda, folosim un partener de încredere care promite să meargă oriunde, cu plăcere, în România, în termen de o zi: FAN Curier. Costul livrării oricărei comenzi locale este de 25 de lei. FAN livrează comenzile noastre şi în oricare altă ţară membră a Uniunii Europene, în termen de 3-6 zile. Costul e calculat automat la coş în funcţie de greutatea produselor şi de zona de livrare.

Potrivit Ordonanței 34/2014, art.16, litera c), produsele personalizate, adică lucrate pe măsură / lucrate în culori&texturi alese din mostrar (apăsând, deci, butonul VREAU MODELUL PERSONALIZAT) / lucrate pe măsură ȘI în culori&texturi alese din mostrar NU se returnează. Așa că dacă ai un picior special, e foarte important să ne lași cu atenție mărimea şi măsurile tale când plasezi comanda (atenție din nou, mărimea selectată potrivit ghidului e prioritară în fața lungimii măsurate!). De asemenea, e foarte important să reverifici datele comenzii în emailul de confirmare mai ales dacă îţi doreşti un model extrem de customizat, într-o combinație și repartizare de culori extrem de specifică.

Dacă ţi-ai comandat modelul standard prezentat pe site (apăsând, deci, butonul VREAU PRODUSUL FIX AȘA), în mărime standard (fără să lași măsurile tale în cont), în cazul în care produsul nu îţi vine, notifică-ne la retur@lumealapicioare.ro. Returul este acceptat în termen de 15 zile de când ai primit comanda. Produsul trebuie să fie nepurtat, în stare impecabilă, ca la livrare, şi să ajungă la noi prin FAN curier, trimis şi plătit de tine. Îţi vom comunica adresa de retur prin email, respectiv cum să chemi foarte ușor curierul să ridice coletul de la tine și îți vom da banii înapoi pe comandă în 30 de zile de la primirea returului, dacă nu îți dorești altă mărime sau alt model în schimb; banii înapoi egal banii pe produs.

Oamenii produc minunățiile Password, din mâinile lor ies. Nu roboții. Așa că nici un produs nu e identic cu altul și… mai greșim, uneori. Prin urmare, dacă ajunge la tine un produs care crezi că are probleme de execuție, trimite-ne în 24 de ore de la livrare un email de notificare a problemei, însoțit de fotografii, la retur@lumealapicioare.ro. Vom evalua ASAP problema și vom decide împreună dacă e cazul unei reparații sau înlocuiri de produs. Dacă nu există nicio soluție rapidă de rezolvare, îți vom da banii înapoi pe comandă în 3 zile de la primirea returului prin FAN curier, pentru a te putea bucura de noi achiziții!