Produsele Password sunt lucrate manual, din piele naturală, de către artizani români. Execuția lor durează circa trei săptămâni din momentul plasării comenzii.

Pentru că ne dorim să ajungă impecabil la tine comanda, folosim un partener de încredere care promite să meargă oriunde, cu plăcere, în România, în termen de o zi: FAN Curier. Costul livrării oricărei comenzi locale este de 25 de lei. FAN livrează comenzile noastre şi în oricare altă ţară membră a Uniunii Europene, în termen de 3-6 zile. Costul e calculat automat la coş în funcţie de greutatea produselor şi de zona de livrare.

Potrivit Ordonanței 34/2014, art.16, litera c), produsele personalizate, adică lucrate pe măsură / lucrate în culori&texturi diferite decât cele prezentate standard pe site, prin alegerea lor din mostrar / lucrate pe măsură și în culori&texturi diferite decât cele prezentate standard pe site, prin alegerea lor din mostrar NU se returnează. Așa că dacă ai un picior special, e foarte important să ne lași cu atenție mărimea şi măsurile tale când plasezi comanda (atenție, mărimea selectată e prioritară în fața lungimii!). De asemenea, e foarte important să reverifici datele comenzii în mailul de confirmare mai ales dacă îţi doreşti un model customizat.

Dacă ţi-ai comandat modelul standard prezentat pe site în mărime standard, nu pe măsură, în cazul în care produsul nu îţi vine, notifică-ne la retur@lumealapicioare.ro. Returul este acceptat în termen de 15 zile de când ai primit comanda. Produsul trebuie să fie nepurtat, în stare impecabilă, ca la livrare, şi să ajungă la noi prin FAN curier (vei primi adresa de returnare pe mail), trimis şi plătit de tine. Îţi vom da banii înapoi pe comandă în 15 zile de la primirea returului (prin transfer online în contul tău personal, pe care e nevoie să ni-l comunici pe mail, dacă ai plătit ramburs comanda); banii înapoi egal banii pe produs plus transport achitat la livrare.

În cazuri excepționale, dacă ajunge la tine un produs personalizat care crezi că are probleme de finisaj sau de calitate a pielii ori un produs cu defecte, trimite-ne în 24 de ore de la livrare un email de notificare a problemei, însoțit de fotografii, la retur@lumealapicioare.ro. Vom evalua problema și vom decide împreună dacă e sau nu cazul de retur. Dacă e cazul, ne vom asuma noi costul transportului pe retur și îți vom da banii înapoi pe comandă în 3 zile de la primirea returului prin FAN curier.