Produsele Password sunt lucrate manual, din piele naturală, de către artizani români. Execuția și livrarea lor durează circa trei-patru săptămâni din momentul plasării comenzii.

Pentru că ne dorim să ajungă impecabil la tine comanda, folosim un partener de încredere care promite să meargă oriunde, cu plăcere, în România, în termen de o zi: FAN Curier. Costul standard al livrării oricărei comenzi locale este de 25 de lei, fără km suplimentari luați în calcul. FAN livrează comenzile noastre şi în oricare altă ţară membră a Uniunii Europene, în termen de 3-6 zile. Costul e calculat automat la coş în funcţie de greutatea produselor şi de zona de livrare.

Potrivit Ordonanței 34/2014, art.16, litera c), produsele personalizate, adică lucrate pe măsură (după circumferințele lăsate de tine în comandă) / lucrate în culori&texturi alese din mostrar (apăsând, deci, butonul VREAU MODELUL PERSONALIZAT) / lucrate pe măsură ȘI în culori&texturi alese din mostrar NU se returnează. Așa că dacă ai un picior special, e foarte important să ne lași cu atenție mărimea şi măsurile tale când plasezi comanda; circumferințele mont-rist-gleznă ale unui pantof sunt echivalente cu circumferințele bust-talie-șold ale unei rochii ca personalizare. De asemenea, e foarte important să reverifici datele comenzii în emailul de confirmare mai ales dacă îţi doreşti un model extrem de customizat, într-o combinație și repartizare de culori extrem de specifică; și personalizarea în varianta negru sau nude este tot personalizare, atât timp cât ți-ai exprimat voința și gustul ca modelul să fie lucrat de la zero așa.

Dacă ţi-ai comandat modelul standard prezentat pe site (apăsând, deci, butonul VREAU PRODUSUL FIX AȘA), în mărime standard (fără să lași măsurile tale în cont), în cazul în care produsul nu îţi vine, notifică-ne la [email protected] Returul este acceptat în termen de 15 zile calendaristice de când ai primit comanda. Nu intră în discuție returnarea după termenul legal. Produsul trebuie să fie nepurtat, în stare impecabilă, ca la livrare, şi să ajungă la noi prin FAN curier, trimis şi plătit de tine. Îţi vom comunica adresa de retur prin email, respectiv cum să chemi foarte ușor curierul să ridice coletul de la tine și îți vom da banii înapoi pe comandă în 30 de zile de la primirea returului, dacă nu îți dorești altă mărime sau alt model în schimb; banii înapoi egal banii pe produs.

Oamenii produc minunățiile Password, din mâinile lor ies. Nu roboții. Așa că nici un produs nu e identic cu altul și… mai greșim, uneori. Prin urmare, dacă ajunge la tine un produs care crezi că are probleme de execuție, trimite-ne în 24 de ore de la livrare un email de notificare a problemei, însoțit de fotografii, la [email protected]. Vom evalua ASAP problema și vom decide împreună dacă e cazul unei reparații sau înlocuiri de produs. Dacă nu există nicio soluție rapidă de rezolvare, îți vom da banii înapoi pe comandă în 3 zile de la primirea returului prin FAN curier, pentru a te putea bucura de noi achiziții!