Site-ul www.lumealapicioare.ro este proprietatea SC Lumea la Picioare SRL, cu sediul social în Iancu Gonțea 122, Bran, Brașov, denumită în cele ce urmează Password | Lumea la Picioare. Firma e înregistrată la Registrul Comerțului sub NR J08/1145/2015, CUI 34764908.

Ce drepturi are o vizitatoare/clientă Password | Lumea la Picioare?

Plătește comanda ramburs, la primirea ei, pentru livrare în România. Plătește comanda cu cardul, online, pentru livrare în afara României.

Poate fi sigură că odată cu personalizarea unui produs nu se modifică prețul afișat pe site și că prețul la care face o comandă este același cu prețul de pe factura eliberată. Clienta poate consulta mereu comenzile, facturile și garanțiile aferente lor în Contul Meu.

Poate fi sigură că datele ei personale vor rămâne confidențiale și nu vor fi trimise de către Password | Lumea la Picioare către terți. Poate solicita ștergerea lor trimițând un email la [email protected]. Pentru a înțelege felul în care datele sunt folosite în ecosistemul eshopului nostru, clienta poate consulta pagina dedicată protecției datelor AICI.

Care sunt obligațiile ei?

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Acestea pot fi modificate fără notificare.

Dreptul de autor al Password | Lumea la Picioare asupra conținutului publicat pe site

Întregul conținut al site-ului, inclusiv Newsletterele, este proprietatea Password | Lumea la Picioare și intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor și a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială.

Utilizatorilor le este interzis să folosească pentru uz comercial sau contrar intereselor SC Lumea la Picioare SRL orice material conținut în site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, emailuri, scripturi, programe și alte date – fără acordul scris al companiei. Pentru a ne raporta probleme legate de drepturile de proprietate intelectuală, vă rugăm să folosiți adresa [email protected]!

Produsele oferite. Politica de prețuri

Produsele comercializate pe acest site sunt noi, autentice, fabricate în România din piele naturală. Prețurile sunt exprimate în lei (RON).

SC Lumea la Picioare SRL își rezervă dreptul de a-și alege clientele: de exemplu, dacă o clientă refuză o comandă personalizată, asumată, ceea ce ne demonstrează lipsă de seriozitate, următoarea sa comanda în eshop nu va mai fi procesată; de exemplu, dacă o clientă returnează trei comenzi standard consecutiv, ceea ce ne demonstrează că nu i se potrivesc calapoadele noastre și nu mai justifică producția unei a patra comenzi, următoarea sa comanda în eshop nu va mai fi procesată.

În situații excepționale:

– culorile produselor livrate pot diferi uşor faţă de cele selectate din mostrarul online; setarea monitoarelor deteriorează culoarea originală

– unele produse vor fi livrate cu întârziere față de cele trei-patru săptămâni asumate de la preluarea comenzii, din pricina aglomerării producției; Password | Lumea la Picioare va anunța în acest caz clienta

– unele produse nu vor putea fi livrate, din cauza lipsei de stoc de piele în producție sau la furnizori; Password | Lumea la Picioare va anunța în acest caz clienta și va returna orice plată făcută în avans de către aceasta

– prețurile anumitor produse pot fi listate greșit pe site, din cauza unor erori tehnice; Password | Lumea la Picioare va anunța clienta, va returna orice plată făcută în avans de aceasta și nu va livra produsele respective

Promoțiile și ofertele oferite pe site au termeni speciali, prezentați în pagini dedicate.

Livrarea produselor. Politica de retur

Informatii detaliate, pe pagina dedicata, AICI.

Garanția produselor

Informații detaliate, pe pagina dedicată, AICI.

Calitatea serviciilor de hosting, erori de funcționare, linkuri dinspre alte site-uri

Site-ul Lumea la Picioare e găzduit de serverele unei terțe firme, așa încât SC Lumea la Picioare SRL nu este responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site.

Compania nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor din care se ajunge, prin legături, în site-ul său.

Abonarea la Newsletter. Dezabonarea

Abonarea la Newsletterul Password | Lumea la Picioare este gratuită și voluntară. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și respectă Legea Comerțului Electronic: dezabonarea e posibilă oricând urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui Newsletter.

SC Lumea la Picioare SRL deține toate drepturile asupra conținutului Newsletter-ului trimis către abonații săi. Aceștia pot retrimite Newsletterul și altor persoane, asumându-și răspunderea redirecționării, în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul.

Politica de confidentialitate. Protectia datelor

SC Lumea la Picioare SRL certifică faptul că respectă drepturile utilizatorilor/clienților Password | Lumea la Picioare conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Informații detaliate, pe pagina dedicată, AICI

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele Password | Lumea la Picioare, netratată de niciun articol din pagina Termeni și Condiții, va fi notificată la [email protected], urmând a se rezolva pe cale amiabilă în 30 de zile de la sesizare.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a site-ului Password | Lumea la Picioare, vizitatoarea/clienta își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea site-ului în aceste condiții.